Wysłany: 12-04-2007, 17:43 XP tylko do końca roku?
Producenci komputerów zostali powiadomieni przez Microsoft, że w 2008 roku nie będzie już dostępny Windows XP OEM.
Korporacja chce w ten sposób wymusić na klientach kupowanie Visty - nowy system operacyjny wchodzi na rynek z kłopotami i wciąż musi borykać się z bardzo silnym sentymentem użytkowników dla swojego poprzednika.
_____
Nawet nie myslałem, że do tego dojdzie.
Choć wątpie aby tak diametralnie podskoczyła liczba sprzedaży Visty...
A czy Wy sądzicie inaczej?
Wysłany: 12-04-2007, 18:42
Masz racje...
Miałem ostatnio nawet linka do forum z hackami i tam było opisane jak zrobic sobie legalnego Windowsa :D
Tylko zresetowałem kompa na na otwartym FF i mi wszystkie zakładki się usuneli;/
System Operacyjny: Linux
Wysłany: 13-04-2007, 08:21
windows.. po co komu windows [; kazdy pingwin juz znacznie wyprzedza xp, a vista jest całkowicie nie-user-friendly przez tony debilnych zabezpieczen typu DRM i robienie z uzytkownika idioty, wiec.. :}
Możesz pisać nowe tematy Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum Computer-Center jest jak nazwa wskazuje forum o komputerach. Gdy masz problem z komputerem lub masz jakieś pytanie to zarejestruj się tutaj i napisz o tym! Postaramy się rozwiązać twój problem! Komputery nie są nam obce!